Officieel Hypnotherapeut!

Diploma Hypnotherapeut in the pocket! 

Dé hypnose-opleidingen bij het HIN, Hypnose Instituut Nederland, waar je leert hypnotiseren en een hypnotherapeut wordt.

Wat er ook nog voor zorgt dat je je eigen problemen oplost. Op zondag 7 juni 2024 deed ik examen en ik ben geslaagd!

Ik voel me simpelweg fantastisch!

De Hypno Pathfinder 3.0

Deze laatste opleiding, de Hypno Pathfinder 3.0, die je alleen kan volgen als je zelf al een praktijk Hypnotherapie hebt, is een prachtige verdieping op de twee vorige opleidingen. Ik werd uitgedaagd nog verder uit mijn comfortzone te stappen. We kregen als studenten allen feedback op onze slechtste sessies. Zo leer je van je eigen sessies, maar ook van de slechtste sessies van je collega-studenten. Het heeft ervoor gezorgd dat we met de hele klas enorm zijn gegroeid. Het heeft ervoor gezorgd dat ik sneller tot de kern kan komen bij klanten.  Ook heb ik weer hele mooie nieuwe technieken geleerd.

Examen in Assendelft

Voor het examen tot hypnotherapeut reisde ik naar Assendelft om daar, onder supervisie, een sessie hypnotherapie te doen met een echte klant. Daarna volgde ook nog een theorie-gedeelte.

Focus op de Klant

Ik had mij van tevoren voorgenomen mijn aandacht volledig te richten op de klant en me niet te laten afleiden door de examinator of andere zaken. Het lukte! De klant vertelde mij achteraf dat mijn sessie heel goed ging, dat ik goed doorvroeg en dat de sessie hem nieuwe inzichten had gegeven. Hij voelde zich veilig bij mij en zou mij ook aanraden als therapeut.

Hypnotherapie in Examenomgeving

In een examensetting een hypnotherapie-sessie geven, zonder de rust van mijn eigen praktijkruimte, zonder een comfortabele stoel voor mijn klant, met veel omgevingsgeluiden en zelfs een hulphond die mij dreigde af te leiden, dat vergde best veel van mij.

Het vergde evengoed veel van mijn klant. Het lukte om de verbinding tot stand te brengen en een goed resultaat te bereiken.

Meer dan een Diploma

Het goede resultaat en de feedback van mijn klant heeft voor mij veel meer waarde dan het behalen van het diploma zelf.

Want daar doe ik het allemaal voor: mensen verder helpen!

Faalangst Oplossen

In de loop van deze drie opleidingen heb ik met oefen-hypnotherapie-sessies al mijn gevoelens van onzekerheid en faalangst opgelost. Dit laatste examen was de ultieme test.

Gedachten Loslaten

Wat ik steeds opnieuw aan mijn klanten vertel, bewees ik aan mezelf die zondag tijdens het examen.

De "wat als" en "kan ik het wel?" en "weet ik het goed genoeg?" gedachten spookten volop rond in mijn hoofd. Maar toen ik bewust incheckte in mijn lichaam, voelde ik me prima, rustig, en kalm. Als je dat voelt, dan weet je:

"𝗗𝗶𝗲 𝗴𝗲𝗱𝗮𝗰𝗵𝘁𝗲𝗻 𝗸𝘂𝗻𝗻𝗲𝗻 𝗻𝘂 𝗱𝘂𝘀 𝗼𝗼𝗸 𝘄𝗲𝗹 𝘄𝗲𝗴."

 

Wil jij ook onzekerheid, faalangst of examenvrees tackelen? Na 3 sessies hypnotherapie ga jij ontspannen je examen in!

Neem contact met mij op voor meer informatie:

Ook interesse in de opleidingen tot hypnotherapeut bij het HIN? Klik op de link hieronder: