Waarom je je Doelen niet bereikt. Deze 2 dingen ontbreken.

Je droomt ervan je doel te bereiken, maar vindt het lastig om de eerste stap te zetten? Je wilt succes, maar durf je het wel aan? Wat houdt je tegen?

Je Successen Tot Nu Toe

Sta eens stil bij wat je allemaal al hebt bereikt. Van je eerste stapjes als kind tot leren praten, fietsen, tot waar je nu staat.

Dit zijn allemaal successen die je hebt bereikt. Waarom heb je ze bereikt? Je vond het belangrijk en je geloofde erin dat het mogelijk was. Hoe meer je oefende, hoe meer vooruitgang je boekte, en hoe sterker je geloof werd. Dit creëerde een positieve feedback-loop die je motiveerde om verder te gaan.

Actie Ondernemen

Als je merkt dat je vastloopt en je doelen niet bereikt, is het tijd om in actie te komen. Het begint allemaal met het belang van je doelen inzien. Vind je het belangrijk genoeg? Zodra je echt voelt dat iets belangrijk voor je is, zul je gemotiveerd raken om de nodige stappen te zetten.

Het Belang van Geloof in Jezelf

Het is niet alleen de actie zelf die je vooruit brengt, maar ook het geloof, de overtuiging, dat je in staat bent je doelen te bereiken. Overtuigingen zijn ook de brandstof voor motivatie. Maar wat als je het niet gelooft? Wat als angst en onzekerheid je tegenhouden om de eerste stap te zetten? Dan beperken andere overtuigingen, een ander geloof jouw vooruitgang.

Wel Willen, Maar Niet Durven

Mogelijk wordt je tegengehouden door angst voor falen, of is er een diepgewortelde overtuiging dat het toch niet zal lukken. Dit soort blokkades kunnen verlammend werken en ervoor zorgen dat je niet eens begint. Het zijn vaak onbewuste blokkades, die je ervan weerhouden in actie te komen. Als het bewuste blokkades zouden zijn had je ze immers al lang opgeruimd toch? Aangezien je het graag wil?

Hoe Hypnotherapie Kan Helpen

Hypnotherapie is een krachtige manier om onbewuste blokkades aan te pakken. In de staat van hypnose kom je namelijk in contact met je onbewuste. Je kunt dan diepgewortelde overtuigingen en blokkades opruimen. Ook kun je geloof en motivatie stimuleren, zodat je met hernieuwde energie en overtuiging je doelen gaat nastreven.

Open je de deur naar een oplossing die je kan helpen vooruit te komen. Neem contact op voor een geheel vrijblijvende telefonische intake